Husholdningsapparater, der vil ændre vores liv

//

Husholdningsapparater, der vil ændre vores liv

Efterhånden som teknologien skrider frem, bliver apparater mere og mere sofistikerede. Dette er en realitet, som forbrugerne er villige til at omfavne, da gadgets bliver mere nyttige og lettere at bruge. I dag har hjem avancerede apparater, der gør livet lettere og sjovere. Hvis du troede, at en vaskemaskine og køleskab var alt hvad du havde brug for, er du i en godbid. Her er nogle af de husholdningsapparater tendenser, der er indstillet til at ændre vores liv.

Gulvrenser

Du ved, hvordan det er, når du vasker gulvet, og din hund kommer fra haven og ødelægger dine helt rene overflader.

 Mopping er ubehageligt, tidskrævende og sandsynligvis skadeligt for din ryg. Heldigvis er virksomhederne allerede i gang med at udvikle en alternativ “moppe-og-spand”-strategi.

 Det renser alle hårde overflader (herunder fliser, linoleum og træ) samt vanskelige at rengøre ting som toiletter og køkken. Den er kun 9 centimeter høj, hvilket betyder, at den kan rengøre under masser af møbler uden at skulle flytte noget, og den er utrolig nem at bruge – bare fyld tanken og lad den gøre sine ting. håndstøvsuger test viste imidlertid, at de også kan være et godt valg til polstrede møbler.

Vaskemaskiner

Vaskemaskiner er blevet meget fancy og meget dyre i de senere år, og det kan være svært at finde den ideelle pasform.

 Da vi havde en vaskemaskine test så vi på, hvor effektivt de renser og fjerner pletter, hvor meget energi og vand de bruger, og hvor skånsomme de er på stof på almindelige, tunge og sarte cyklusser. Testen handlede også om de unikke cyklusser, såsom omfangsrigt sengetøj og hurtig eller hurtig vask, for at kontrollere, om de opfylder standarderne.

 Smarte køleskabe

Vi har alle succes. I dag behøver du ikke at lave en liste, før du går på et marked. Der er masser af smarte køleskabe, der hjælper dig med at holde dig organiseret, tjek gode købmandsliste-apps, der hjælper dig med at holde dig organiseret, tjek gode apps til købmandsliste!

 Mad fordærves som følge af dette, hvilket koster penge i det lange løb. For eksempel siger “LG Smart ThinQ Fridge”, at det har løsningen. Den har en berøringsskærm, der ikke kun fungerer som et muligt familieorganiseringscenter, men også giver dig mulighed for at holde styr på, hvad der er i dit køleskab, og hvornår det udløber.

 Smarte opvaskemaskiner

Opvaskemaskiner er utvivlsomt en af de mest nyttige køkkengadgets til at spare tid. Ingen nyder at bruge timer på at lave et lækkert måltid til venner og familie bare for at bruge endnu mere tid på at vaske alle de skorpede pander.

 Du skal have en opgradering. Whirlpool Smart Opvaskemaskine og Miele SCVi Opvaskemaskine er to af de bedste smarte modeller på markedet lige nu.

 Whirlpool-modellen giver en række tids- og pengebesparende funktioner. Det inkluderer en “smart assistent”, som giver dig mulighed for at styre enheden fra din smartphone, når du ikke er hjemme (og modtage opdateringer om forløbet af en cyklus), en statistikmonitor, der registrerer mængden af forbrugt energi, og en skærm, der advarer dig, når en del skal serviceres eller udskiftes.

Papir Frit Mærket

En del af Xcale Group

Bygvænget 47
4720 Præstø
Danmark