Her skal du købe din hund

//

Find hunde og hvalpe, som sælges

Overvejer du at forøge familien med en lille firbenet skabning med en logrende hale? Så har du rige muligheder. Der er mange steder, du kan finde hunde og hvalpe, som er til salg. Med en simpel søgning finder du hurtigt mange muligheder.

Der er nemt at købe hund, og du kan hurtigt gøre det. Men en hund er et levende dyr. Så husk at overveje dit valg nøje. Tænk på alle aspekter af dit køb af hund. Så sandsynligheden for, at du senere fortryder, er så lille som muligt.

Køb hund med omtanke

Det er vigtigt, at du overvejer grundigt, om du overhovedet skal have hund. En hund er et levende væsen. Når du køber den, bliver den afhængig af dig. Det vil være dig, der skal sørge for, at den får et godt liv.

Det er krævende at have hund. Har du ikke tid eller lyst til det, så kan du finde et andet kæledyr, der kræver lidt mindre arbejde.

Køb hund med omtanke. Der gælder helt generelt, og det gælder dit valg af race. Har du besluttet dig for, at du skal have en hund, så vælg en, der passer til dig. Sæt dig ind i de racer, du overvejer, så du kan vælge den, der bedst kan passe ind i dit liv.

Køb hund et godt sted

Det er også vigtigt, at du er kritisk over for det sted, du køber hunden fra. Undgå at købe hvalp i en hvalpefabrik. Den kan være syg og traumatiseret. Køb hellere fra en familie, der har fået et kuld i huset og nu sælger dem.

Når du kigger efter en hund, så bed om lov til at komme på besøg. Beslut dig ikke på det besøg. Kig på forholdene, og husk din kritiske sans. Bed om lov til at se hvalpenes mor, og spørg ind til alt det, du kan komme på.

Køber du en voksen hund fra et internat, bør du også spørge ind til den. Find ud af, hvad den tidligere har oplevet. Det kan nemlig have påvirket den.

Vi anbefalder at bruge dyreportal.dk, siden gennemgår alle annoncer manuelt hvilket sikre kvaliteten af hunde til salg. Derfor kan man trygt og sikkert handle der.

Køb hund og hundetræning i samme omgang

Så snart du køber en hund, bør du finde et sted, du kan gå til træning med den. Bestiller du en hvalp, der først skal blive 8 uger gammel, kan du med det samme begynde at lede efter træning og blive skrevet op.

Har du ikke tid til at gå til træning med den, har du ikke tid til at have en hund. Det er vigtigt, at man går til træning med sin hund. Uanset hvor meget erfaring du selv har med hundetræning, så er det godt at komme afsted. Lærer du ikke selv noget, så bliver din hund i hvert fald vant til at omgås andre hunde.

Køb hund og hundetræning i samme omgang, så du straks kan komme i gang med træningen. Mange steder skriver man sig op og må vente noget tid, før man kan starte. Derfor skal du sørge for at være ude så tidligt som overhovedet muligt.

Papir Frit Mærket

En del af Xcale Group

Bygvænget 47
4720 Præstø
Danmark