Har du husket sikkerheden når du spiller?

//

NortonLifeLock er et produkt, der er med til at sikre dig, når du spiller. Når du sidder og spiller et computerspil over nettet, er der, hvis du ikke sørger for at passe på, fri adgang til din computer. I første omgang bliver du ganske enkelt lettere at finde for andre, da du er derude og er i sammenhænge, hvor andre mennesker også kan se dig. Desværre findes der mennesker, der udnytter alle muligheder, de får givet, til fx at stjæle penge og andet. Det kan gå lynhurtigt, og før du ved af det, og længe inden du opdager det, har fremmede adgang til din computer og kan overvåge dig, alene fordi du i første omgang dukkede op i et online spil.

Køb software specielt til gameren

Norton 360 for Gamers er den perfekte løsning til den store computerspiller, der netop ønsker at passe på alle typer af oplysninger. Dette kan især også være godt at vide som forælder, da mange unge, når de begynder at spille computerspil, måske ikke har så meget forstand på eller tanke på internettets bagsider som at udnytte og stjæle. Det er derfor en god måde at lære den unge i huset om ting, man skal passe på, når det handler om internettet, og at man ikke bare skal dele sine oplysninger eller andet til fremmede.

Snak med dit barn

Sæt dig derfor ned og snak med dit barn omkring deres forbrug og computerspil. Det er ikke bare leg, da man interagerer med andre, og spiller i et online univers med fremmede fra alle steder i hele verden. Der er altså også noget ansvar, man har på sig, når man færdes på nettet på denne måde. Og et af de vigtige budskaber er netop, at man skal huske på sikkerheden altid, så længe det handler om internettet – for man kan aldrig vide sig sikker.

Papir Frit Mærket

En del af Xcale Group

Bygvænget 47
4720 Præstø
Danmark