Fremtidsfuldmagter

//

En fremtidsfuldmagt er et juridisk dokument, som giver dig mulighed for at udpege en repræsentant til at træffe beslutninger for dig, hvis du skulle blive ude af stand til at gøre det. Denne type fuldmagt kan bruges på mange forskellige måder, men ofte bruger folk den som et avanceret direktiv om sundhedspleje. Den person, der udpeges af personen med denne fuldmagt, vil have mulighed for at træffe beslutninger om medicinsk behandling og andre spørgsmål, hvis vedkommende er uarbejdsdygtig eller for syg.

Hvad skal der stå i sådan en fuldmagt?

Der er ikke noget universelt svar på dette spørgsmål, da dokumentet skal skræddersyes til at opfylde de specifikke behov hos den person, der skal bruge det. Men nogle ting, som du måske ønsker at medtage i din fremtidsfuldmagt, er følgende:

– Navn og kontaktoplysninger på din repræsentant

– Hvilke typer af beslutninger, som din repræsentant er bemyndiget til at træffe

– Dine ønsker til medicinsk behandling, hvis det er relevant

– Instruktioner om begravelse eller kremering, hvis det er relevant

– Alle andre oplysninger, som du mener, er vigtige

Hvem kan hjælpe mig med at oprette en fremtidig fuldmagt?

Hvis du gerne vil oprette en fremtidsfuldmagt, er det bedst at rådføre dig med med en advokat, der har specialiseret sig i bodeling. Denne person kan hjælpe dig med at udarbejde et dokument, der opfylder dine specifikke behov og vil være gyldigt, hvis du får brug for det.

Selv om en fremtidig fuldmagt ikke er påkrævet, kan den være et meget nyttigt redskab for dem, der ønsker at sikre, at deres ønsker bliver opfyldt, hvis de ikke er i stand til at træffe beslutninger for sig selv. Hvis du er interesseret i at oprette en sådan, kan du kontakte en advokat for at komme i gang.

Hvordan advokat priser ser ud, er forskellig fra advokat til advokat, så derfor bør du tage kontakt i dag, eller du kan udfylde en fremtidsfuldmagt online, nemt og enkelt.

Papir Frit Mærket

En del af Xcale Group

Bygvænget 47
4720 Præstø
Danmark