Forlovelsesringe der ser større ud.

//

Sådan får du din forlovelsesring til at se større ud

 

Der er så mange ting du bør overveje og have i tankerne, når det kommer til at få en forlovelsesring til at se større ud, ja faktisk større end den er. I stedet for at bryde bankboksen i forsøget på at få den største og bedste diamant, har vi sammensat denne guide til, hvor vi guider dig til hvordan du får din forlovelsesring til at se større ud.

 

Vælg en ring med halo

 

En halo er en cirkel af små diamanter, der omkranser den store centerdiamant i midten.

 

En diamanthalo kan også være en eller flere rækker af små, runde diamanter, der omgiver stenen i midten. Vælger du en med to haloer vil den se endnu større ud. En diamanthalo kan tilføjes til alle former for diamanter og ædelsten. Har du en 0,5 karat diamant vil det ligne om til 1 karat hvis du får sat en halo rundt om.

 

Måske tænker du at det lyder lige så dyrt, som bare at gå en størrelse op i diamant, men det er det ikke! En masse små diamanter er betydelig billigere end at gå 0,5 karat eller mere op i størrelse.

 

Hos Abelstedt kan du se nogle smukke eksempler på glorier omkring deres safir og diamanter. De har ringe med både en og to glorier.

 

https://abelstedt.dk/5-spoergsmaal-foer-du-koeber-en-forlovelsesring/

 

Vælg en lang formet diamant eller ædelsten

 

Aflange former er præcis, det som ordet siger – former, der vises længere på fingeren. Der er flere aflange former man kan vælge mellem, her er nogle af vores favoritter: ovaler, pærer, emerald, radiant cut og cushion cut.

 

Disse former er gode muligheder til dem, der ønsker at maksimere deres diamant budget, da de maksimerer dækning af din finger, og derfor syner større end en diamant der ikke er lang.

 

Gå efter en meget tyndt bånd

 

Båndet er det der går rundt om fingeren hvor center stenen oftest sidder lige i midten. Hvis man vælger et super smalt bånd omkring fingeren, vil diamanten helt automatisk syne meget større.

 

Gå efter en forlovelsesring med tre sten

 

En forlovelsesring med tre sten i midten ved siden af hinanden er præcis. I modsætning til en diamantduo har en forlovelsesring med tre sten en stor sten i midten flankeret af to mindre på hver sin side, som alle tre er identiske.

 

Tre-stens forlovelsesringe er en god mulighed, hvis du forsøger at få en forlovelsesring til at se større ud, fordi du naturligvis dækker mere af fingeren med tre sten i stedet for en.

 

Hvis du har problemer med at vælge sidesten til din tre-stens forlovelsesring, så vælge blot den samme form, bare i en mindre størrelse. Er du kreativ kan du naturligvis også vælge tre vidt forskellige typer ædelsten. Der er ingen grænser så man skal designe eller vælge sin egen forlovelsesring.

Papir Frit Mærket

En del af Xcale Group

Bygvænget 47
4720 Præstø
Danmark