Find en vinkel der passer

//

Det er altid ærgerligt, når din bil går i stykker. Men det er endnu værre, når du ikke ved, hvordan du skal reparere den, og du er nødt til at tage den til en mekaniker. Hvordan ved du, om du vælger det rigtige autoværksted? Og hvordan kan du vide, om de vil snyde dig? I denne artikel giver vi dig nogle tips til, hvordan du finder det rigtige værksted til din bil.

Lav din research

Det første, du skal gøre, er at lave noget research. Du kan starte med at spørge dine venner eller familie, om de har nogle anbefalinger. Når du har fået et par navne, kan du slå dem op på nettet og læse anmeldelser. Se, hvad andre mennesker siger om deres erfaringer med værkstedet.

Støt de lokale bilværksted

Hvis du har mulighed for det, så prøv at støtte et lokalt autoværksted. Det er mere sandsynligt, at de vil være ærlige over for dig og give dig en fair pris. Desuden er det altid godt at støtte virksomheder i dit lokalsamfund. En anden god grund til at anvende det lokale bilværksted er, at du ikke skal bekymre dig om, hvordan du kommer hjem, efter du har afleveret din bil til reparation, for du kan bare gå hjem.

Sørg for, at værkstedet er certificeret

Du vil også gerne sikre dig, at værkstedet er certificeret. For at kunne gøre dette skal de have ASE-certificerede teknikere. Det betyder, at teknikerne er blevet uddannet og testet i alle aspekter af bilreparation.

Vær ikke bange for at stille spørgsmål

Når du har fundet et par potentielle værksteder, er det tid til at begynde at stille nogle spørgsmål. Du vil gerne om deres erfaring, hvilken form for garanti de tilbyder, og hvor meget det vil koste.

Som du kan se, er der mange ting man lige skal tænke på, når man skal finde et nyt sted at få lavet sin bil.

Papir Frit Mærket

En del af Xcale Group

Bygvænget 47
4720 Præstø
Danmark