Find den helt rette læder skuldertaske til kvinder

//

Jeg har længe været på udkig efter en ny lædertaske. Jeg ville gerne finde et sted, hvor jeg var sikker på, at det er ægte læder og af høj kvalitet. Jeg elsker måden læder får patina på, og bliver smukkere med tiden, og netop derfor er det også vigtigt for mig, at tasken er af god kvalitet. Derudover så skal hardwaren også være i orden. Jeg har virkelige mange gange været ude for at lynlåse og eventuelle knapper og lignende går i stykker, og det er ikke altid, at jeg har været heldig, at det har kunne repareres og slet ikke for en overkommelig pris.  

Jeg har en del tasker, og denne gang var det en læder skuldertasker til damer jeg var på udkig efter. Grunden til at jeg var på udkig efter netop en skuldertaske skyldes, at jeg ind imellem har ret mange ting med, og jeg synes det at bære med skulderen er super behageligt. Derudover ser det samtidig smart ud, modsat hvad en rygsæk kan gøre. 

Jeg fandt et stort udvalg hos Bastian Lædervarer, der har jeg faktisk købt en del læderprodukter før, og de har alle været i super god kvalitet. Det er egentlig også vigtigt for mig, at designet er en smule tidsløst, da jeg jo ofte ønsker at bruge det mange år, derfor går jeg bevidst uden om noget, som er mode nu og her og kun nu og her. De havde mange forskellige nuancer, så jeg følte, at det var muligt at finde noget til enhver smag. Den taske jeg endte med at købe, har en ekstra kraftig bund, hvilket jeg allerede er super begejstret for, da jeg har det med at sætte den fra mig, og så er det rart, at den ikke slides lige så let i bunden. Skulderremmen kan indstilles, så jeg har mulighed for at justere den, dette finder jeg særligt brugbart i forhold til mit tøj, da jeg synes den passer med til nogle outfits, hvor den er lidt længere og omvendt. Lukningen på lommerne i tasken er med magnet, og det er faktisk super smart. Det var jeg lidt skeptisk for, men det fungerer bare. Alt i alt er jeg virkelig glad for min nye taske. 

Papir Frit Mærket

En del af Xcale Group

Bygvænget 47
4720 Præstø
Danmark