Enhjørningen – børnenes favorit fabeldyr

//

Hvorfor er så mange børn – og voksne – vilde med enhjørninger? Det kan til dels være fordi at det er et mystisk og spændende fabeldyr. Det forklarer dog ikke hele historien, for der findes også mange andre fabeldyr, f.eks. drager, hippogriffer mfl. Alligevel syntes det, at enhjørningen er det som er favoritten hos de fleste børn. Særligt piger helt ned til 3-4 års alderen, og langt op i teenageårene elsker det magiske hestelignende væsen.

I og med at enhjørningen er så elsket som den er, er der naturligvis også lavet mange enhjørninge ting. Her i blandt alt fra legetøj til smykker til dekorationer og halloween kostumer. Er du en af dem som er vilde med det magiske dyr, eller er dine børn, så kan du finde masser af gode sager på https://www.enhjorninger.dk/. Ikke kun legetøj, men også gadgets, ting til hjemmet og fest tilbehør, blandt mange andre skønne ting.

 

Legetøj og bamser

De fleste kender My Little Pony, de små legetøjsenhjørninger som de fleste små piger har leget med. Men der findes mange flere typer enhjørning legetøj end det. Der er både bamser, badelegetøj og malebøger med de magiske fabeldyr. Men også mange gode børnebøger, som har fortællinger der omhandler enhjørningen.

Ud over My Little Pony, er Schleich også en stor favorit hos mange, når det kommer til enhjørninge legetøj. Schleich laver realistiske dyrefigurer, og har her også lavet en hel del enhjørninger.

 

Gadgets og sjov

Til teenagere og voksne, hvor legetøjet ikke længere er interessant, er der også lavet mange enhjørning gadgets. De smarte gadgets spænder over alt fra høretelefoner, til powerbanks, til opladekabler. Så selvom du er blevet ældre, er der stadig masser af fede ting og sager du kan anskaffe dig, for at holde din enhjørninghobby ved lige. Det er blot at tjekke enhjorninger.dk, eller søge lidt på nettet. Så finder du hurtigt en masse gode sager.

Papir Frit Mærket

En del af Xcale Group

Bygvænget 47
4720 Præstø
Danmark