Drenge Sjov der ødelagde min iPhone

//

Det var tilbage i skoletiden hvor vi gik i gymnasiet og Det var en kedelig mandag, mig og mine venner var altid gode til at gøre en kedelig stemning til en god stemning. Vi fandt altid noget sjovt at lave og det gjorde vi også denne mandag, vi fandt den nærmeste trappe og gik helt op på øverste etage, altså hvor den ene står helt oppe og den anden står helt nede og så kastede vi med Et viskestykke ned til ham der stod nederst og så skulle han gribe den. Det kan godt være at det ikke lyder så sjovt, men Det var det hvis man havde været der. Der skete dog en lille ulykke og jeg tabte min telefon fra øverste til nederste, da jeg løb ned af trapperne for at tjekke til min telefon så kan jeg godt regne ud at Den umuligt ikke kunne have taget skade at det lange fald. Jeg vidste ikke om den kunne blive repareret, men jeg håbede og tog ned til Mobilreparationer.dk og meget hurtigt fik jeg min telefon tilbage og den lignede præcis det jeg husker den som. Jeg var overrasket over at han kunne fikse den og overrasket over at prisen ikke var så gal, på samme tid så gik der også meget hurtigt. Alt i alt så var det rigtig god kundeservice og hvis jeg nogensinde skulle ødelægge min telefon igen så er det 100% derhen jeg tager. Det er også her at jeg foreslår mine venner at tage hen når de får ødelagt deres telefoner, da jeg ved hvor godt den kan blive lavet derinde, og hvor gode kundeservicen er, så hvis man nu har en telefon som er gået i stykker, synes jeg man skal tage derind før de kan fikse den nemt hurtigt og lækkert. 

Papir Frit Mærket

En del af Xcale Group

Bygvænget 47
4720 Præstø
Danmark