Disse is varianter kan du med fordel vælge til din isbod

//

Hvis du ønsker at starte en isbod, har du mange forskellige typer af is varianter at vælge imellem. Her får du et overblik over de forskellige typer og deres fordele til din udvælgelsesproces.

 

Scoop is variant

Scoop-is er en klassisk favorit og fås i en række spændende smagsvarianter lige fra chokolade til mint. Scoop-is giver et væld af kombinationsmuligheder for kunderne, og du kan med fordel tilbyde topping til isen. Her har du brug for en is disk, hvor alle is boksene er fremme, så du kan scoope isen i bægre eller vafler.

 

Pind-is

Pind-is er en god måde at servere individuelle portioner på, og kan nemt opbevares i en kummefryser. Med pind-is slipper du også for at skulle bakse med at sammensætte is for kunderne i vafler eller bægre. Denne type is kræver derfor minimale ressourcer i tid og udstyr. Til gengæld er der ikke mulighed for, at kunderne kan kombinere is, som de kan med andre is varianter.

 

Soft ice

Soft ice er en is variant, som kan serveres i bægre eller vafler med typisk et par forskellige smage. De mest almindelige er vanilje, jordbær og chokolade. Til soft ice servering har du brug for en softice maskine. Maskinen har også mulighed for at kombinere de forskellige soft ice smage i en strøm. Du kan med fordel tilbyde drys og guf eller andet tilbehør til kundernes soft ice.

 

Gelato is variant

Gelato is minder meget om almindelig scoop is, men er en populær italiensk is, der er tættere end normale is i kugler og ofte har unikke smagsvarianter som nutella eller pistacie. Denne is variant har samme fordele som almindelig scoop is.

 

Frozen yoghurt

Overvejer du et alternativ til soft ice, er frozen yoghurt et godt bud.  Frozen yoghurt er blevet mere og mere almindelig på grund af sin lette og forfriskende smag og da det nemt kan være et sundere alternativ til flødeis. Denne type serveres som regel i bægre, og har normalt mulighed for en masse forskelligt topping.

 

Hvorfor kun gå med én variant?

Uanset hvilken type is du beslutter dig for at servere, er der mange fordele ved at vælge individuelle is varianter.

Isboder kan med fordel tiltrække flere kunder ved at tilbyde mere end én is variant, og derved imødekomme flere kunders præferencer. Ved at have de ekstra muligheder til rådighed kan du tilfredsstille alle og få dem til at komme tilbage efter mere!

Så hvis du overvejer at starte en isbod, så tag dig tid til at udforske de forskellige udvalg af is varianter. Med alle disse lækre valgmuligheder vil dine kunder helt sikkert have svært ved at vælge en enkelt!

Papir Frit Mærket

En del af Xcale Group

Bygvænget 47
4720 Præstø
Danmark