Bedste ansigtsbehandling i vejle

//

Ønsker du en personlig, nærværende og yderst professionel og kyndig skønhedsbehandling nær Vejle, så led ikke længere, for det kan du netop opnå her hos Malinees skønhedsklinik, hvor der tilbydes et hav af forskellige skønhedsbehandlinger. Atmosfæren i klinikken er helt speciel da her altid er hyggeligt og behageligt. I klinikken står den altid smilende Malinee klar til at byde dig velkommen og byde dig forkælelse af første klasse. Der er mange behandlinger at vælge imellem og du finder blandt andet følgende i mellem: Fodbehandling både med og uden massage, CND shellac eller vinylux lakering af negle, farvning af vipper, farvning og retning af bryn, voksbehandling, SHR laserhårfjerning, thai fodmassage, og ansigtsbehandlinger. Du kan også selv udforske de mange behandlinger her: https://malinee.dk/.

Ligeledes tilbyder Malinee også en yderst effektiv ansigtspeeling kaldet Skin Jet. Den er ellers svær at opstøve i trekantområdet, for det er kun her i klinikken teknikken tilbydes. Den er enormt effektiv og virker mod mange hudproblemer. Blandt andet mod mild og slem akne, begyndende rynker og markante linjer i ansigtet men også mod pigmentforandringer og pigmentpletter. Behandlingen efterlader din hud silkeblød og utrolig ensartet og glat, den fjerner nemlig alle døde hudceller samt hudorme og snavs fra porerne. Under behandlingen får man også creme og serummer som arbejdes godt ned i huden, og som er valgt helt specielt til den enkelte kundes hud og problemer. Læs mere om denne helt unikke ansigtsbehandling her: https://malinee.dk/skin-jet/.

Her i klinikken er kunden altid i centrum og vi vil gå rigtig langt for at opfylde kundens ønsker og behov. Alle ansigtsbehandlinger bliver ligeledes skræddersyet til den enkelte kunde, så de produkter der benyttes, er de bedste for netop den kunde. Vi sørger altid for at der er ro og velvære omkring kunden så du kan koncentrere dig om at slappe helt af. Vi ønsker nemlig at alle går fra klinikken med et smil på læberne og fornyet energi. Læs mere her: https://malinee.dk/.

Papir Frit Mærket

En del af Xcale Group

Bygvænget 47
4720 Præstø
Danmark