Bæredygtighed på arbejdspladsen kan vise sig på mange måder

//

FNs verdensmål ses overalt og arbejdspladserne kan med succes være på forkant med en del af disse! Det kan blandt andet ske ved at formindske brugen af papir, der ellers er en fast bestanddel af mange arbejdspladser.

Vi kan ikke leve uden træer, da disse er med til at forsyne os med ilt. Det er derfor vigtigt, at vi som samfund sparer på naturens ressourcer og etablerer bedre og mere bæredygtige alternativer. På nettet er det muligt at kontakte en af de professionelle mødebookere, som kan hjælpe din arbejdsplads med at arrangere møder med kunder, der kan hjælpe arbejdspladsen hen imod en mere bæredygtig retning eksempelvis ved at formindske brugen af papir på arbejdspladsen.

Her kan du lære og læse meget mere om, hvordan man booker et møde: https://www.partnerdialog.dk/kompetencer/telemarketing/moedebooking/. Når du har fundet en god mødebooker, vil det hele gå meget lettere.

Gå digitalt

Det er ikke en hemmelighed, at papir laves af træer og at papirproduktionen har betydelige konsekvenser for verdens mange skove. Papirproduktionen belaster miljøet både ved ødelæggelsen af skovene, men også via en række miljøbelastende processer fra træ til brugsdygtigt papir. Det kan derfor være en fordel for ikke kun arbejdspladsen, men også miljøet, hvis der fokuseres på mere bæredygtige alternativer til fysisk papir i al almindelighed. Ved hjælp af professionelle mødebookere fra Partner Dialog A/S, er det muligt at finde lige præcis de løsninger, der fungerer bedst for din arbejdsplads via møder med relevante samarbejdspartnere og kunder.

Hvorfor hjælp til mødebooking?

Ved hjælp af professionel mødebooking sikres ikke blot, at der tages højde for møder med lige præcis de kunder, der gavner din arbejdsplads, men der sikres ligeledes opfølgende mødebooking med allerede eksisterende kundekredse. Hermed garanteres en vedligeholdelse af nøglekunderne, som er med til at skabe en bæredygtig arbejdsplads. For selvom bæredygtigheden allerede kan findes mere konkret i form af formindskelsen af papir på arbejdspladsen, så er vedligeholdelsen af ens kundekreds og opfølgende møder med disse ligeledes med til at garantere en bæredygtig arbejdsplads.

Sammen står vi stærkere

En bæredygtig arbejdsplads er som sagt ikke kun en, der fokuserer på miljø og klima, men ligeledes en, der tænker på medarbejdernes ve og vel. Det betyder blandt andet, at det bedste for medarbejderne ikke er en overflod af arbejde, men klarhed omkring, hvem, der har ansvaret for hvad. Ved at uddelegere mødebooking af mulige og fremtidige kundemøder til professionelle mødebookere uddelegeres et arbejdsområde til fagfolk, hvis kernekompetence er at sørge for ”at vedligeholde din pipeline med tilførsel af nye kundeemner. De professionelle mødebookere sikrer, at din arbejdsplads kan fokusere på dets kerneområder uden at gå på kompromis med tid.

Dette kan du også få hjælp til

Foruden hjælp til mødebooking hjælper de professionelle mødebookere fra Partner Dialog A/S også med salgsstrategi, salgstræning, analyse og leadgenerering, som sammen danner fundamentet for en bæredygtig arbejdsplads, der har øje for ikke blot sit kerneområde, men også de kunder, der ønskes at samarbejde med og imponere.

Papir Frit Mærket

En del af Xcale Group

Bygvænget 47
4720 Præstø
Danmark