Bæredygtig fremtid

//

Klimakrisen skal fikses og det er vores ansvar at gøre hvad vi kan for at forebygge yderligere skade på naturen. Vi har heldigvis lært meget omkring det der har voldt denne skade, og hvordan vi kan undgå det fremover. Dog kan det være meget svært at sætte store mål, selvom det er et krav. Vi skal jo før eller siden nå til et punkt hvor miljøet er i balance. Det kan være en stor opgave for mange at skulle forandre eller omstille sin livsstil mod et bedre miljø, men det er nødvendigt. Nogle kan gøre mere end andre, det er der ikke en hemmelighed i, og det er okay. Store virksomheder har stor indflydelse og har derfor et større ansvar end mindre virksomheder. Det betyder dog ikke at små virksomheder kan fortsætte uændret, dog bliver kravene sat lavere til disse. Man skal gøre hvad man kan og dette kan være alt fra små til store ting. Så længe man når de små mål man har lagt for fremtiden, skal det nok løse sig det hele. Men hvordan ser en bæredygtig fremtid ud? lad os tage et kig nedenfor.

 

Tager man en håndværker som f.eks. en stukkatør, kommer det helt an på hvor store og hvad de lige præcis laver der kan laves en ændring på. Dækker de eksempelvis over et større område, kan det være en ide at kigge på transporten, måske anskaffe sig en elbil længere fremme. 

 

For større virksomheder som IKEA, kan der laves nogle store ændringer som har stor indflydelse på verdensplan. De kan sørge for at deres produktion mindsker deres CO2 udledelse, samt prøve at nedsætte al plastik forbrug. Små ændringer for IKEA vil skabe stor ændring og er et krav. For hvis alle virksomheder gør hvad de kan, sammen med at vi i det private også giver det en skalle, får vi helt sikkert skabt en forandring i fremtiden.

Papir Frit Mærket

En del af Xcale Group

Bygvænget 47
4720 Præstø
Danmark