Alufælge er det element der giver mest for din bils udseende.

//

Intet gør mere for din bils udseende end alufælge.

Der er nok ikke meget udstyr til bilen, der gør så meget for dens look som alufælge. Dertil er det også noget af det nemmeste i verden og monteret. Løft bilen, løsne et par bolte og vupti, så har den et helt nyt look. 

Problemet er at finde de rette og det kan hurtigt blive et problem. For i forhold til spoilere og andre styling dele, så findes der typisk kun nogle få modeller du kan sætte på. De er noget mere vanskelige at få sat på og skal tit lakeres. Men udvalget gør det nemmere at vælge. 

Søg på den rette måde

Når du skal vælge de rette alufælge skal de selvfølgelig passe på bilen. De fleste har oplevet at finde netop den de gerne vil have, for så at finde ud af den ikke kan monteres på ens bil. Det er en nedtur og så mister man til dels helt lysten til at sætte nogen på. Men det kræver blot den rigtige måde at søge på. Når du kommer ind på en side, så lad værre med at kigge hele udvalget igennem. Gå direkte til den del hvor du kan indtaste din bil. Her vil så kun få vist netop de modeller der passer på din vogn. Det gør det ikke kun nemmere at vælge, men sikrer også at du får en model du er sikker på, passer på bilen. Der er nemlig nogle fysiske mål og dimensioner der skal passe til din model og variant. 

Vælg de rette dæk

Når det er klart får du typisk også altid de rette sommerdæk eller vinterdæk præsenteret på siden. Det kan nemlig være lidt uigennemskueligt at kende den rette dækstørrelse hvis du vælger fælge der er større end dem du har nu. Dæk skal nemlig have bestemte størrelser til stort set alle modeller. Så søg dine alufælge på den rette måde, så slipper du for alt for meget hovedpine. 

Papir Frit Mærket

En del af Xcale Group

Bygvænget 47
4720 Præstø
Danmark