Zaptec Go ladeboks – fremtidens opladning hos TakeCharge

//

Hos TakeCharge er vi glade for at tilbyde Zaptec Go ladeboksen til vores kunder – en af de mest innovative og miljøvenlige opladningsløsninger på markedet. Denne ladeboks kombinerer banebrydende teknologi med brugervenlighed, og er skabt til at levere en optimal opladningsoplevelse for enhver elbilejer.

Smart og kompakt opladning

Zaptec Go er en kraftfuld ladeboks, der på trods af sit elegante og kompakte design kan levere op til 22 kW opladning. Den fylder minimalt på væggen, hvilket gør den til en diskret og æstetisk løsning, uanset om den installeres i hjemmet eller på arbejdspladsen. Med fokus på smart opladning kan Zaptec Go planlægges til at oplade på tidspunkter, hvor elforbruget er lavest, hvilket ikke kun er økonomisk fordelagtigt, men også understøtter bæredygtig strømbrug.

Miljøvenlig teknologi

Miljøvenlighed er en kerneværdi for Zaptec Go. Den intelligente opladning gør det muligt at tilpasse opladningen til, når energien er grønnest, og ladeboksen er designet til at minimere energispild. Med løbende softwareopdateringer sikres, at ladeboksen altid er opdateret med de nyeste, mest energieffektive funktioner, så du kan bidrage til et lavere CO2-aftryk i hverdagen.

Sikker og fleksibel opladning

Zaptec Go prioriterer sikkerhed højt. Den har indbygget fejlstrømsbeskyttelse og understøtter dynamisk lastbalancering, hvilket sikrer, at din husstands el-net ikke overbelastes under opladning. Du kan desuden overvåge og styre ladeboksen via en intuitiv app, der giver fuld kontrol over opladningstidspunkter og strømforbrug.

Fremtidssikret opladning

Ved at vælge Zaptec Go gennem TakeCharge, investerer du i en langsigtet løsning, der er skabt til at følge med fremtidens teknologiske krav. Ladeboksen er designet til at være kompatibel med forskellige smarte hjem-systemer, og dens softwareopdateringer sikrer, at den altid er på forkant med de nyeste teknologier.

Zaptec Go er det ideelle valg for elbilsejere, der ønsker en sikker, brugervenlig og miljøbevidst opladningsløsning – en løsning, som TakeCharge med stolthed leverer.

Papir Frit Mærket

En del af Xcale Group

Bygvænget 47
4720 Præstø
Danmark