Miljøvenlige aktiviteter til din Århus-tur

//

Aarhus er en pulserende by med et rigt kulturliv og masser af spændende oplevelser at byde på. Uanset om du er til historie, kunst, natur eller bare afslapning, er der noget for enhver smag i Aarhus. Her er 4 nye ideer til sjove aktiviteter, du kan lave inden dit restaurantbesøg:

1. Besøg den gamle by:

Tag en tidsrejse tilbage til fortiden i Den Gamle By, et frilandsmuseum med over 70 historiske huse og værksteder fra 1600-tallet til 1970’erne. Gå en tur langs de brostensbelagte gader, besøg de rekonstruerede butikker og værksteder, og lær om livet i Aarhus gennem tiderne. Du kan også se spændende udstillinger, deltage i workshops eller bare nyde en kop kaffe og en kage i en af de hyggelige caféer.

2. Udforsk ARoS Aarhus Kunstmuseum:

Oplev en unik kunstoplevelse på ARoS Aarhus Kunstmuseum, der er kendt for sin ikoniske regnbuefarvede gangway, “Your Rainbow Panorama”. Museet huser en omfattende samling af dansk og international kunst fra det 19. århundrede til i dag. Du kan se værker af berømte kunstnere som Picasso, Matisse og Warhol, og der er altid spændende udstillinger at se.

3. Gå en tur i botanisk have:

Slap af i den smukke Botanisk Have, der ligger i hjertet af Aarhus. Parken har en stor samling af planter fra hele verden, og der er altid noget nyt at se og opleve. Du kan gå en tur i de forskellige haver, beundre de eksotiske planter og blomster, eller besøge Palmehuset, der huser en tropisk regnskov. Der er også en legeplads for børn og en café, hvor du kan nyde en forfriskning.

4. Tag en sejltur i Århus Bugt:

Nyd en afslappet sightseeingtur på en af de mange kanalrundfarter, der sejler gennem Aarhus Bugt. Du kan beundre byens skyline, havnen og Marselisborg Slot fra en unik vinkel, mens du lytter til en informativ guide fortælle om byens historie og kultur. Sejlturene varer typisk 1-2 timer og tilbydes af forskellige selskaber fra forskellige havneafgange.

Udover disse 4 ideer er der selvfølgelig mange andre muligheder for at finde sjove aktiviteter i Aarhus inden dit restaurantbesøg. Du kan besøge et af byens mange museer, gallerier eller teatre, gå en tur i Tivoli Friheden, eller besøge Den Uendelige Bro. Der er altid noget nyt at opdage i Aarhus, søger du specifikke oplevelser fra udbyderer i Århus kan du klikke her.

Papir Frit Mærket

En del af Xcale Group

Bygvænget 47
4720 Præstø
Danmark