Hvordan holder man et babyshower?

//

At holde et babyshower kan være en spændende mulighed for at ære de vordende forældre og deres kommende guldklump. Her er nogle tips til, hvordan man holder et vellykket og mindeværdigt babyshower.

 

Invitér de rigtige gæster

Først er det vigtigt at finde ud af, hvem der skal deltage i festen og sørge for, at der er plads nok til dem. Overvej at invitere familie, venner, kolleger, naboer og andre personer i de vordende forældres liv, som vil sætte pris på at være en del af denne særlige begivenhed. Sørg for at spørge om kostrestriktioner eller allergier, når du planlægger maden til dine gæster.

 

Hvad skal temaet være?

Når det kommer til udsmykningen, kan du overveje at bruge bløde farver som pasteller for at skabe en beroligende atmosfære, der matcher den glædelige begivenhed. Du kan også indarbejde pynt med babytema, f.eks. tøjdyr, balloner og hagesmække. Eller fokuser på de vordende forældres yndlingsfarver og hobbyer.

 

Idéer til maden

Når du planlægger maden til dine gæster, kan du tilbyde en række lette snacks som frugt- og grøntsagsbakker med dip, chips og saltkringler, minisandwich og wraps, cupcakes eller småkager. Du kan også tilbyde et udvalg af te og kaffe, så alle kan holde sig friske i løbet af dagen.

 

Sørg for aktiviteter

Endelig skal du sørge for at arrangere aktiviteter, der kan underholde dine gæster og samtidig holde dem beskæftiget med de kommende forældre. Nogle populære aktiviteter til et babyshower er at lave blekager, lege gættelege med babytema eller få gæsterne til at skrive deres ønsker ned til familiens nye ankomst.

Dette er blot en smagsprøve på den fulde guide til et babyshower. Men ved at følge de ovenstående tips kan du stadig sørge for, at dit babyshower bliver en mindeværdig begivenhed for alle de involverede og at de nye forældre får en ekstra god start på deres rejse som familie. Held og lykke med det!

Papir Frit Mærket

En del af Xcale Group

Bygvænget 47
4720 Præstø
Danmark