Sådan brugte jeg min weekend

//

det var for 8 måneder siden og jeg var lige blevet skilt med min kone.

Mig og min kone havde det rigtig godt de første par år af vores forhold og vi fik også 2 børn som vi begge elsker højt.

Men der var nogle ting som gjorde at det ikke fungerede imellem os og vi skændtes efterhånden tit.

Børnene overhørte desværre vores skænderier nogen gange og det påvirkede dem, vi valgte at gå hver til sit for børnenes skyld.

Efter blev det sådan at hun havde børnene i weekenden og jeg i hverdagene, hvilket fungerede rigtig godt den første måned.

Men efterhånden kunne jeg godt se at jeg savnede mine børn i weekenden også, for hver weekend kedet jeg mig og havde intet at foretage mig.

Jeg sad altid bare og ventede på at børnene kom tilbage om søndagen, men tænkte også hele tiden at weekenden burde være den bedste tid på ugen.

Men det var den ikke for mig, jeg manglede noget at tage mig til.

Det var her jeg faldt over Jagttegnskhttps://jagttegnkurser.dk/kurser/weekendkurser-jagttegn/urser.dk som havde et kursus i weekenderne og jeg tænkte hvorfor ikke.

Jeg har altid været glad for naturen og det der befinder sig derinde og besluttede mig for at gøre det.

Så havde jeg også noget at foretage mig når børnene var væk og det viste sig at jeg faktisk var rigtig god til det der med jagt og dyr.

Det var egentlig også noget jeg syntes var ret spændende og da jeg blev færdig med kurset så tog jeg stadig ud i weekenderne og jagede.

Det var det jeg manglede for at være okay med at børnene ikke var hos mig i weekenderne for nu havde jeg noget andet at sætte mig for.

Jeg er taknemmelig og helt tilfreds med hvordan min hverdag og weekend forløber nu.

Papir Frit Mærket

En del af Xcale Group

Bygvænget 47
4720 Præstø
Danmark