begravelse men nu på en miljøvenlig måde

//

I fremtiden får du forskellige muligheder for at få en mere miljøvenlig sidste farvel. Det kan være en super investering, for du investerer ikke kun i dit sidste farvel men også i planetens fremtid. Fremfor en klassisk kristen begravelse, kan du allerede nu vælge en masse forskellige måder at blive begravet på. Her er et par råd til dig som vil gøre noget for miljøet. 

 

Vælg en miljøvenlig begravelsesplads

En af de mest effektive måder at sikre en miljøvenlig begravelse på, er ved at vælge en begravelsesplads, der har en miljøvenlig politik. Der er mange begravelsespladser, der fokuserer på bæredygtighed og har implementeret praksisser, der minimerer deres miljøpåvirkning. Bedemand Lejre kan rådgive om de bedste miljøvenlige begravelsespladser i området.

Vælg en biologisk nedbrydelig kiste

Materialerne, der anvendes til kister, har en stor påvirkning på miljøet, så det er vigtigt at vælge en kiste, der er lavet af biologisk nedbrydelige materialer såsom træ, papir, bomuld eller linned. Disse materialer nedbrydes hurtigere og skader ikke jorden eller det omgivende miljø. Bedemand Lejre kan rådgive om de bedste biologisk nedbrydelige kister og hjælpe med at arrangere en miljøvenlig begravelse.

Undgå unødvendige materialer

En anden måde at sikre en miljøvenlig begravelse på, er at undgå at bruge unødvendige materialer såsom blomster og programhæfter. Blomster skal ofte importeres fra andre lande og har en stor miljøpåvirkning på grund af transporten. I stedet kan familien overveje at vælge blomster fra deres eget have eller lokale blomsterhandler, der bruger bæredygtige metoder.

Minimer rejseafstanden

Endelig kan man minimere den miljømæssige påvirkning ved at minimere rejseafstanden for at transportere kisten til begravelsen. Det er vigtigt at planlægge begravelsen så tæt på den afdødes bopæl som muligt for at undgå unødvendige rejser og forurening. Bedemand Lejre kan hjælpe med at planlægge en begravelse, der tager hensyn til både familiens ønsker og den miljømæssige påvirkning.

Papir Frit Mærket

En del af Xcale Group

Bygvænget 47
4720 Præstø
Danmark