Elektrisk scooter 60 km/t kan nå tophastigheden i enkelt linje

//

Elektriske scootere er en fantastisk måde at komme rundt i byen på, og med tophastigheder på 60 km/t er de perfekte til byens gader. De er nemme at betjene, og med en rækkevidde på 30-40 km på en enkelt opladning er de perfekte til korte pendlerture. De er også miljøvenlige, og fordi de kører på elektricitet, er der ingen forurening fra gasemissioner. Elektriske scootere er en fantastisk måde at komme rundt i byen på, og med tophastigheder på 60 km/t er de perfekte til byens gader. De er nemme at betjene, og med en rækkevidde på 30-40 km på en enkelt opladning er de perfekte til korte pendlerture. De er også miljøvenlige, og fordi de kører på elektricitet, er der ingen forurening fra gasemissioner. Vi har mange brugte el-scootere på lager i Edmonton-lokationen, og priserne er uovertrufne.

5 motorkøretøjer du aldrig bør køre

Motorkøretøjer er en af de største opfindelser i historien. De giver folk mulighed for at rejse lange afstande hurtigt og nemt. Motorkøretøjer giver folk mulighed for at transportere varer og tjenesteydelser. De skaber også arbejdspladser i transportbranchen. Motorkøretøjer er en bekvem måde at komme rundt i byen på. De giver folk mulighed for at se seværdighederne og besøge deres venner. De giver også folk mulighed for at komme på arbejde til tiden. Motorkøretøjer kan dog være farlige. Folk kan komme til skade og dræbe ved kollisioner på grund af motorkøretøjsulykker. I 2013 blev 32.719 mennesker dræbt i motorkøretøjsulykker i USA, ifølge US Department of Transportation (US DOT). Derudover blev 2.636.000 mennesker såret i ulykker med et motorkøretøj. Den gode nyhed er, at antallet af dræbte i motorkøretøjer er faldet betydeligt siden 1975, hvor US DOT først begyndte at føre optegnelser.

Er el-scootere ulovlige i offentligheden?

Elektriske scootere bliver mere og mere populære som transportform, og efterhånden som de bliver mere populære, opstår spørgsmålet om lovlighed. Generelt er el-scootere lovlige at køre på offentlige veje og fortove. Der er nogle få undtagelser fra denne regel, såsom i New York City, hvor elektriske scootere ikke er tilladt på fortove. I de fleste byer er elektriske scootere dog tilladt på fortove med nogle få undtagelser. El-scootere må ikke køres på gaden, og bør aldrig køres på veje uden cykelsti. Hvis en el-scooter køres i gaden, og der ikke er en cykelsti, er det i strid med loven. Selvom der er en cykelsti, bør du aldrig køre på din el-scooter. Hvis du rejser om natten, bør du altid kunne finde en sidegade at parkere.

Link til artiklen

læs mere

Papir Frit Mærket

En del af Xcale Group

Bygvænget 47
4720 Præstø
Danmark