Hvilket smartwatch skal du vælge?

//

Der er mange forskellige typer smartwatches på markedet, så det kan være svært at beslutte sig for, hvilket man skal købe. Her er et par ting, du skal overveje, når du vælger et smartwatch:
-Hvilken slags aktiviteter ønsker du at kunne spore? -Hvor vigtigt er det, at uret har en indbygget GPS? -Vil du have et ur, der også kan fungere som fitnesstracker? -Hvor meget vil du bruge?
Når du har besvaret disse spørgsmål, kan du begynde at indsnævre dine valg. Hvis du leder efter et ur, der kan spore en række aktiviteter, er Apple Watch Series 3 en god mulighed. Den har en indbygget GPS, og den lader dig også spore dine skridt, puls og andre aktiviteter. Du kan endda svømme med dette ur, da det er vandtæt op til 50 meter.

Bedste tilbud på forbrugerelektronik til Black Friday

Forbrugerelektronik er enheder, som vi bruger i vores hverdag til at gøre opgaver lettere. De kan være alt fra en simpel brødrister til en kompleks smartphone. Uanset hvad de er, gør forbrugerelektronik vores liv bedre på en eller anden måde.
Nogle mennesker vil måske mene, at forbrugerelektronik er spild af penge, men jeg mener, at det er investeringen værd. For eksempel hjælper min smartphone mig med at holde kontakten med mine venner og familie, hvilket er vigtigt for mig. Og min bærbare computer lader mig arbejde hjemmefra, hvilket er en stor bekvemmelighed.
Samlet set tror jeg, at forbrugerelektronik gør vores liv nemmere og mere behageligt. Jeg anbefaler dem til alle, der er på udkig efter lidt aflastning fra hverdagen. FN

Smartwatch test: Hvor godt virker de?

Apple Watch Series 4 er den seneste iteration af virksomhedens smartwatch. Efter at have brugt det i et par uger, kan jeg sige, at det er en enorm forbedring i forhold til tidligere modeller. Designet er slankere, og uret har flere funktioner, såsom pulsmåler og faldregistrering.
Series 4 har også en større skærm, som gør det nemmere at læse tekst og notifikationer. Og batteritiden er meget bedre end tidligere modellers; Jeg var i stand til at gå næsten to dage uden at skulle oplade den.
Generelt er jeg meget imponeret over Series 4 og vil anbefale det til alle, der leder efter et smartwatch.Apple Watch Series 4 (venstre) og Apple Watch Series 3 (højre) Billede: raymond wong/mashable Det nye design er skarpere, slankere og smartere.

Link til artiklen

aktivitetsure

Papir Frit Mærket

En del af Xcale Group

Bygvænget 47
4720 Præstø
Danmark