LED Juletræslys – spar penge og skån miljøet

//

 LED Juletræslys har de seneste år taget over for almindelige glødepærer, og det er ikke uden grund. De er langt mere energieffektive, holder længere og er bedre for miljøet. I denne blogpost vil vi kigge nærmere på, hvorfor du bør vælge LED Juletræslys fremfor glødepærer.

LED Juletræslys holder længere

Et af de største argumenter for at vælge Led Juletræslys er, at de holder rigtig lang tid. De fleste modeller kan holde i op til 25.000 timer, hvilket svarer til cirka 3 års brug. Det betyder, at du ikke behøver at udskifte dine pærer hvert eneste år, som man typisk skal med glødepærer. Det er både en stor besparelse på penge og tid.

LED Juletræslys er energieffektive

En anden fordel ved at vælge LED Juletræslys er, at de er meget energieffektive i forhold til glødepærer. De fleste modeller bruger 80-90% mindre energi end glødepærer, og det giver selvfølgelig en stor besparelse på elregningen i december måned. Men det er ikke kun din pengepung, der takker dig for at vælge energieffektive pærer – det gør miljøet også!

 

LED Juletræslys er bedre for miljøet

Som nævnt ovenfor så er LED Juletræslys meget energieffektive i forhold til glødepærer. Men det betyder også, at der bliver produceret meget f less CO2 når de produceres og bruges. Det giver selvfølgelig en positiv effekt på miljøet – især hvis man tager højde for, at der bliver produceret mange millioner af juleprygl hvert eneste år!

Der er altså mange gode grunde til at v lge LED Juletrslys fremfor gl dep rper. De holder l ngere, bruger mindre energi og er bedre for milj Betal lidt ekstra for at k be LED p rrene med det samme – s spar du b de penge og sk ner milj over tid!

Papir Frit Mærket

En del af Xcale Group

Bygvænget 47
4720 Præstø
Danmark