Det skal du vide om denne uges fuldmåne

//

Denne uges fuldmåne falder i Jomfruens tegn, så hvis din sol eller dit opstigende tegn er i Jomfruen, vil du blive særligt påvirket. Besøg horoskoper for at lære dit personlige horoskop og få adgang til den største database med dybdegående artikler og generel information om astrologi og stjernetegnene.

 

Her er, hvad du skal vide. 

 

Fuldmånen er en tid med kulmination og afslutning. Det er en tid til at give slip på det, der ikke længere tjener dig og give plads til en ny begyndelse. Dette gælder især, når fuldmånen falder i Jomfruens tegn. Jomfruen handler om orden, præcision og detaljer. Det er et tegn, der er forbundet med jordelementet, som jordforbindelse og stabilisering. Jomfruen er også et tegn for service. Når fuldmånen falder i Jomfruen, er det en tid til at gøre status over dit liv og se, hvad der skal slippes for at skabe mere balance.

 

finder dig selv føle dig særligt følsom i denne uge.

 

Hvis du har Jomfruenergi i dit horoskop, kan du måske opleve, at du føler dig særligt følsom i denne uge. Vær opmærksom på dine drømme og din intuition, da de vil forsøge at vejlede dig. Dette er også en god uge til at fokusere på dit helbred og velvære. Sørg for at planlægge tid til dig selv til at slappe af og slappe af. Tag et bad, få en massage eller bare en tur i naturen. Det vil være vigtigt at lytte til din krop i denne uge.

 

Denne fuldmåne er også et godt tidspunkt til at få organiseret og rydde rod i dit liv. Udrensning af det, du ikke længere har brug for, vil hjælpe dig med at gøre plads til det nye. Dette gælder ikke kunVejomånens uge med fuldmåne er en kraftfuld tid til at give slip på det, der ikke tjener dig, fokusere på dit helbred og velvære, og få organiseret og ryddet op i dit liv. Vær opmærksom på dine drømme og din intuition, og lyt til din krop for at hjælpe dig med at navigere i denne tid.

 

Papir Frit Mærket

En del af Xcale Group

Bygvænget 47
4720 Præstø
Danmark