3 kæmpe fordele ved et nyt tag

//

Du ved sikkert allerede, hvor vigtigt taget er for hele huset. Det er husets klimaskærm, der beskytter det fra vind og vejr. Det er lige netop derfor, at du skal holde øje med taget og skifte det ud i god tid. Ellers kan det forårsage skader på hele huset, som kan blive meget dyre at udbedre igen. Heldigvis er der også en masse fordele ved et nyt tag. Vi har her samlet 3 af de helt store fordele, du kan se frem til, når du får lagt et nyt tag.

Øget husværdi

Et nyt tag er ikke kun en udgift. Det er en investering i dit hus – og den afspejler sig i en øget husværdi. Du kan nemlig regne med at dit hus stiger i værdi med helt op til udgiftens størrelse – og det betyder, at pengene bliver sparet op i den øgede friværdi. Du kan altså regne med at få pengene hjem igen, når du sælger huset. En ekstra bonus ved et nyt tag er også, at dit hus bliver mere attraktivt blandt de potentielle købere, da de så ved, at de ikke skal tænke på at skulle skifte taget ud i den nærmeste fremtid – og det betaler de gerne for.

Lavere varmeregning

Et nyt tag sikrer dig ikke kun en højere pris, når du sætter huset til salg. Det sikrer dig også besparelser, når du bliver boende, nemlig på varmeregningen. Et nyt tag bidrager nemlig til husets isolering, og det betyder, at huset bliver bedre til at holde på varmen. Det betyder en lavere varmeregning i mange år frem – og den besparelse betyder faktisk, at hele investeringen vil være tjent hjem inden for tagets garanterede levetid. Det er altså i sidste ende en gratis opgradering af taget.

Nye muligheder

Når du vælger at skifte huset ud, åbner der sig også for nogle nye muligheder – muligheder, som er alt for dyre at realisere, hvis man beholder sit tag. Der er her f.eks. tale om kviste, karnapper ovenlysvinduer og meget mere.  Der er nemlig ikke en stor merudgift forbundet med disse ændringer, når taget alligevel skal skiftes, hvis du blot husker at komme med dine ønsker i god tid. Det er værd lige at overveje, når man alligevel skal have taget skiftet ud med et nyt.

Papir Frit Mærket

En del af Xcale Group

Bygvænget 47
4720 Præstø
Danmark