Puky cykler til alle børn

//

Der findes mange mærker og producenter af cykler, men når det kommer til de små, laver Puky cykler i topklasse. Puky har specialiseret sig indenfor børnecykler og børneprodukter og udvikler og producerer børnecykler med øje for detaljen. Barnet og børns udvikling er i fokus, når der udvikles cykler som understøtter barnets motoriske udvikling og fysiske aktivitet.

Fra barn til teenager

Du kan få Puky cykler der passer fra helt lille til ung teenager. Puky har kategorier med cykler tilegnet børn fra 1 års- til 14 årsalderen.

I kategorierne ”My first puky” og ”løbecykler”  er for de mindste der har lært at gå og som er klar til at komme på en løbecykel eller en trehjulet cykel med hjælp fra forældre. På en løbecykel bliver barnets balance, motorik og afstandsbedømmelse udviklet, og det er også en god måde at få brændt krudt af.

I kategorierne ”trehjulede cykler” og ”cykler” findes de lidt større cykler, som kan bruges fra barnet stadig har brug for en trehjulet cykel til det går over til en cykel med støttehjul og til senere at komme på en juniorcykel.  

Puky har også en kategori til de friske børn, der synes det er fedt at komme ud og køre vildt på trail og mountainbike stierne. Der kan de komme ud og udfordre sig selv på balancen, koordineringen og samtidig få en masse fysisk aktivitet ud af det.

Til dem der ikke vil cykle så meget, har Puky også en kategori med løbehjul. Det er for alle aldersgrupper, der kan holde balancen og kan også bruges af voksne.

Masser af ekstra udstyr

Det skal være både sjovt og sikkert at lære. Når man så har udset sig en cykel til junior, så er der også masser af tilbehør der passer lige til cyklen. Der er gjort meget i læring, og alt fra støttehjul til balancestænger kan købes og sættes på cyklerne. Yderligere findes der også masser af udstyr så man kan få ringeklokke på og have yndlingsbamsen med i cykelkurven eller på bagagebæreren. 

Papir Frit Mærket

En del af Xcale Group

Bygvænget 47
4720 Præstø
Danmark