4 tips til at sikre den bedste fest

//

Her får du 4 tips til, hvordan du kan gøre din runde fødselsdag, dit bryllup eller din fest uforglemmelig. Når fødselsdagen eller bryllupsdagen banker på døren, så gøre der klar til en af livets helt store fester!

Den gode tale

En god tale til fødselaren, værten, bruden eller gommen sætter prikken over i´et.

En tale er en fantastisk måde at indramme festen og udtrykke hengivenhed, kærlighed, sympati for den eller de, som er omdrejningspunktet for festen.

Taler kan være dybfølte, alvorlige og sjove.  

Det kræver dog sin mand eller kvinde at turde og stille sig op og holde en tale. Det kan også være svært at finde på, hvad der skal indgå i talen, så en god tale kræver noget arbejde.

Skriv din tale i god tid og øv dig gerne i at give den. Er du på bar bund kan du få assistance til at skrive din festtale her

Musik til festen

Skab en god stemning under middagen og rund festen af med et godt festband.

Stilfuld og afdæmpet klavermusik skaber den perfekte stemning under middagen.  

Genren kan være jazz, pop, filmmusik, viser eller evergreens. Har du en festsang eller en fællessang, som kræver akkompagnement, kan de fleste dinnermusikere spille til.

Livemusik til festen er kronen på værket og det, som gæsterne husker fra din fest.

Det er et hit at hyre et festband, som kan spille efter middagen. Gæsterne har siddet og konverseret under middagen, og de har brug for at komme på dansegulvet og more sig.

Book et band som spiller festmusik, der appellerer til både unge og ældre. Det er en god idé at placere festmusikken mellem desserten og natmaden så find et godt band til bryllup her   

Den perfekte bordplan


Om du har haft en god fest, afhænger i høj grad af hvem du har siddet ved siden af under middagen.

Når man skal holde fest, kan bordplanen og placering af gæsterne give anledning til bekymring og diskussion. Vi vil jo gerne have, at alle sidder et godt sted, og at de snakker med nogen.

Lav 2 forskellige bordplaner og skift plads midt på aftenen – så er der større mulighed for, at alle kommer rundt. Annoncer det gerne, når I går til bords – så ved alle det kommer til at ske.     

Maden overgår alt

Overrask dine gæster med noget lækkert mad. Det vil de huske dig for.

Når der er mange gæster, foretrækker de fleste at lave en alsidig og lækker buffet, som kan ramme alles smagsløg. En buffet tager hensyn til de flestes smag, så både den kræsende og sultne gæst får en god oplevelse, og så passer den også til børn og ældre. Her kan gæsterne selv kombinere de ting, de kan lide og spise i det tempo og den rækkefølge, de selv ønsker.

Jo større udvalg du laver, jo mere spændende er det for dine gæster at gå til buffeten. Du kan kombinere buffeten med forskellige slags drikkevarer med vand, sodavand, øl og special-øl samt forskellige vine.

Papir Frit Mærket

En del af Xcale Group

Bygvænget 47
4720 Præstø
Danmark